Ножі
Найважливішим у ножі є лезо, від якого залежить зручність роботи ножем. А це залежить насамперед від марки сталі. Провідні світові фірми використовують для ножів два різновиди сталі. Перший — суто хромова неіржавка сталь (заглушення хрому робить сталь твердішою). Другий — хромова сталь, легована молібденом і ванадієм. Молібден надає сталі особливої твердості, а ванадій знижує крихкість. Леза сучасних якісних ножів із твердої сталі дуже довго не тупляться й не потребують заточування. Різальну крайку лише зрідка треба правити на спеціальному мусаті з хромо-ванадієвої сталі. Ручки ножів мають продуману ергономічну форму та виготовляються зі спеціально підібраних матеріалів. Вони не ковзають навіть у мокрій або забрудненій жирній руці та відповідають найсуворішим гігієнічним вимогам.
Якщо Ви щось не знайшли або Вам потрібна консультація — звертайтеся, ми допоможемо!
+38 (097) 232-91-65
+38 (095) 577-11-55
cleanstore.ua@gmail.com